Kotikatu Helsinki

Tervetuloa Kotikdun Herttoniemenrannan toimistoon nauttimaan kupillisesta kahvia ja merinäköaloista. Meille pääset niin autolla, metrolla, bussilla, pyörällä kuin veneelläkin.

Kotikatu Itä-Helsinki palvelee kaikkia asunnonvaihtajia koko Uudenmaan alueella ja sovittaessa vaikka kauempanakin. Ota siis meihin yhteyttä jo tänään!

Kotikatu Helsinki

Henkilökuntamme

Markku Heinonen

Yrittäjä, LKV


040 547 9962


markku.heinonen@kotikatulkv.fi
Minulla on vankkaa kokemusta parinkymmenen vuoden kokemuksella välitysalalta. Olen ehtinyt jo muutaman talonkin rakentaa ja rakennuttaa, joten tietämystä löytyy pientaloista. Myös suurempien uudiskohteiden myynnistä minulla on vahvaa näyttöä ja lisäksi onnistuu kaikkien niin pienten kuin suurtenkin kotien ja liikehuoneistojen myynti ammattitaidolla. Yrittäjänä olen toiminut aiemmin Kiinteistömaailma-ketjussa.

Jyrki Matilainen

Yrittäjä, LKV

Service also in English!

044 302 6627


jyrki.matilainen@kotikatulkv.fi
Alalle vuonna 2002 tulleena olen huomannut missä kykyni ja taitoni ovat parhaassa käytössä. Satojen onnistuneiden kauppojen ja vanhojen tyytyväisten asiakkaiden luottamus ovat takeena kodinvaihdossasi. Kykyä ja tahtoa löytyy haastavienkin myyntikohteiden välittämiseen ja periksi en anna vaikka myynti hieman aikaa ottaisikin. Tavoitteena aina tyytyväinen myyjä ja ostaja parhaaseen hintaan.

Timo Ruotsalainen

Provetor Oy LKV I Kiinteistönvälittäjä, LKV

Service also in English!

040 743 8017


timo.ruotsalainen@kotikatulkv.fi
Myynnin ja ihmistuntemuksen syvästi tuntevana olen myyjän edustajana peräänantamaton, sinnikäs mutta myös kohtelias ja empatiakykyinen. Olen urallani aina menestynyt kuuntelutaidoillani ja kyvylläni asettua toisen asemaan.

Kotiasi myisin kuin omaani, eiköhän laiteta toimeksi.

Jaakko Lehto

Proveta Oy LKV I Kiinteistönvälittäjä, LKV


040 513 2669


jaakko.lehto@kotikatulkv.fi
Kiinteistömaailma-ketjussa kannukseni yrittäjänä hankkineena ja alalla vuodesta 2003 toimineena olen saanut auttaa tuhansia asiakkaitani löytämään uuden kodin ja edellisen kotinsa turvallisesti oikeaan hintaan. Olen niin vanhojen kuin uusien asiakkaideni palveluksessa nyt Kotikatulaisena ja ammattitaitoni ja laaja verkostoni on käytössäsi.
Pirauta niin sovitaan tapaaminen.

Pentti Koskinen

Prohomes & Estates Oy LKV I Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Service also in English!

050 500 1535


pentti.koskinen@kotikatulkv.fi
Yli kymmenen vuoden kokemus taksilla ajosta ja kymmenet tuhannet asiakkaat, joita olen kohdannut ja kyydinnyt, toivat minulle ymmärrystä ihmisten erilaisuudesta ja eri tarpeista. Samoinhan on asuntokaupassa, eri elämäntilanteissa tarpeet muuttuvat: Perhe kasvaa tai lapset muuttavat kotoa, työpaikka vie sinut toiselle paikkakunnalle tai on tullut aika hankkia ensimmäinen yhteinen koti.

Entiset vakioasiakkaani taksiajoilta ja nykyiset asiakkaani välitysalalla ovat valinneet minut yksinkertaisesta syystä: Välillä sataa ja välillä paistaa, mutta minun kanssa pääset aina perille, helposti, turvallisesti ja aina luottamuksesi arvoisesti.

Minna Silvo

Prosilvo Oy LKV I Kiinteistönvälittäjä, LKV

Service also in English!

044 0111 862


minna.silvo@kotikatulkv.fi
Hoiva-alan taustan omaavana äitinä osaan asettua toisten asemaan. Kodin myyminen on muutakin kuin tilan ja osoitteen kauppaamista, sillä siihen liittyy tunneta, muistoja, kokemuksia niin hyvässä kuin pahassakin ja ennen kaikkea unelmia. Tavoitteeni on tyytyväinen myyjä mutta yhtä tärkeänä pidän sitä, että ostaja kokee tehneensä hyvät kaupat. Tehdään kodinvaihdostasi tyytyväisten ihmisten kauppa!

Leena Pakarinen

Myyntineuvottelija

050 356 9287


leena.pakarinen@kotikatulkv.fi
Kahden lapsen äitinä tiedän mitä toimivalta kodilta edellytetään. Aikaisempi työurani hoitoalalta ja yrittäjänä on antanut minulle näkemystä ja kokemusta, jota kiinteistönvälitysalalla pystyn hyödyntämään asiakkaideni eduksi. Itselleni olen jo unelmieni kodin löytänyt, joten olen mielelläni avuksi sinun unelmiesi kodin hankinnassa.

Tule käymään Helsingin Laivalahden Puistotiellä, soita tai laita viestiä.

Jaa sivu tutuillesi tästä:
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn