Kotikatu Kotka

Tervetuloa Kotkansaarelle!

Löydät kirkon kupeesta Kotikadun sympaattisen kivijalka-toimiston. Meille on helppo tulla ja parkkipaikkoja on hyvin kadun varrella.

Kahvipannu on aina kuumana, joten tule juttelemaan kanssamme. Olemme apunasi olit sitten myymässä, vaihtamassa, tai tarvitset vaikka perunkirjoitukseen tai lainan vakuuteen arvion. Olemme myös vuokravälittäjiä, joten jos harkitset asuntosi vuokrausta, niin käänny puoleemme.

Kotikatu Kotka

Henkilökuntamme

Jyrki Matilainen

Yrittäjä, LKV

Service also in English!

044 302 6627


jyrki.matilainen@kotikatulkv.fi
Alalle vuonna 2002 tulleena olen huomannut missä kykyni ja taitoni ovat parhaassa käytössä. Satojen onnistuneiden kauppojen ja vanhojen tyytyväisten asiakkaiden luottamus ovat takeena kodinvaihdossasi. Kykyä ja tahtoa löytyy haastavienkin myyntikohteiden välittämiseen ja periksi en anna vaikka myynti hieman aikaa ottaisikin. Tavoitteena aina tyytyväinen myyjä ja ostaja parhaaseen hintaan.

Minna Silvo

Kiinteistönvälittäjä, LKV


044 0111 862


minna.silvo@kotikatulkv.fi
Hoiva-alan taustan omaavana äitinä osaan asettua toisten asemaan. Kodin myyminen on muutakin kuin tilan ja osoitteen kauppaamista, sillä siihen liittyy tunneta, muistoja, kokemuksia niin hyvässä kuin pahassakin ja ennen kaikkea unelmia. Tavoitteeni on tyytyväinen myyjä mutta yhtä tärkeänä pidän sitä, että ostaja kokee tehneensä hyvät kaupat. Tehdään kodinvaihdostasi tyytyväisten ihmisten kauppa!

Natalija Loginov

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Service also in English! - Обслуживание также на русском языке - Pakalpojumi arī latviešu valodā

0400 525 973


natalija.loginov@kotikatulkv.fi
Intohimoni on kaunis koti ja taustani latvialaisena on avuksi siinä, että ymmärrän ihmisiä eri lähtökohdista. Kansainvälistyvässä Suomessa asuntoja ostavat erilaisia taustoja omaavat ihmiset.

Jos siis koet, että asuntosi myynnissä juuri minä voisin olla se oikea myyntiäsi hoitava ammattilainen, niin pyydä minut käymään kotonasi.

Peter Henriksson

Kiinteistönvälittäjä, LKV


040 5505 090


peter.henriksson@kotikatulkv.fi
Ikä tuo varmuutta ja ammattitaitoa! Olen pitkän linjan kiinteistönvälityksen ammattilainen, jolta luonnistuu niin huoneistojen, kiinteistöjen, liiketilojen kuin maatilojenkin kauppa. Ota yhteyttä ja istutaan yhdessä kahvikupin äärellä ja katsotaan sinulle paras tapa toimia.

Anne Hannula

Myyntiassistentti


044 0210 751


anne.hannula@kotikatulkv.fi
Entisenä yrittäjänä olen oppinut että luottamus asiakkaan kanssa on kaikkein tärkeintä. Elämän kokemus ja luja tahto auttavat myös asunnonvaihdon onnistumisessa, ja olen täysillä mukana auttamassa sinua sen onnistumisessa.

Tule käymään Kotkan Vuorelankulmassa, soita tai laita viestiä.

Jaa sivu tutuillesi tästä:
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn