Kotikatu Helsinki

Tervetuloa Kotikadun Herttoniemenrannan toimistoon nauttimaan kupillisesta kahvia ja merinäköaloista. Meille pääset niin autolla, metrolla, bussilla, pyörällä kuin veneelläkin.

Kotikatu Itä-Helsinki palvelee kaikkia asunnonvaihtajia koko Uudenmaan alueella ja sovittaessa vaikka kauempanakin. Ota siis meihin yhteyttä jo tänään!

Kotikatu Helsinki

Henkilökuntamme

Jyrki Matilainen

Kotikatu LKV I Pro Kotivälitys Oy

Yrittäjä, LKV, LVV. Service also in English!

044 302 6627


jyrki.matilainen@kotikatulkv.fi
Alalle vuonna 2002 tulleena olen huomannut missä kykyni ja taitoni ovat parhaassa käytössä. Satojen onnistuneiden kauppojen ja vanhojen tyytyväisten asiakkaiden luottamus ovat takeena kodinvaihdossasi. Kykyä ja tahtoa löytyy haastavienkin myyntikohteiden välittämiseen ja periksi en anna vaikka myynti hieman aikaa ottaisikin. Tavoitteena aina tyytyväinen myyjä ja ostaja parhaaseen hintaan.

Markku Heinonen

Kotikatu LKV I Pro Comp Lkv Oy

Yrittäjä, LKV, LVV

040 547 9962


markku.heinonen@kotikatulkv.fi
Minulla on vankkaa kokemusta parinkymmenen vuoden kokemuksella välitysalalta. Olen ehtinyt jo muutaman talonkin rakentaa ja rakennuttaa, joten tietämystä löytyy pientaloista. Myös suurempien uudiskohteiden myynnistä minulla on vahvaa näyttöä ja lisäksi onnistuu kaikkien niin pienten kuin suurtenkin kotien ja liikehuoneistojen myynti ammattitaidolla. Yrittäjänä olen toiminut aiemmin Kiinteistömaailma-ketjussa.

Timo Ruotsalainen

Kotikatu LKV I Pro Kotivälitys Oy

LKV, LVV. Service also in English!

040 743 8017


timo.ruotsalainen@kotikatulkv.fi
Myynnin ja ihmistuntemuksen syvästi tuntevana olen myyjän edustajana peräänantamaton, sinnikäs mutta myös kohtelias ja empatiakykyinen. Olen urallani aina menestynyt kuuntelutaidoillani ja kyvylläni asettua toisen asemaan. Kotiasi myisin kuin omaani, eiköhän laiteta toimeksi.

Jaakko Lehto

Kotikatu LKV I Tmi J. Lehto LKV

Yrittäjä, LKV, LVV

040 513 2669


jaakko.lehto@kotikatulkv.fi
Kiinteistömaailma-ketjussa kannukseni yrittäjänä hankkineena ja alalla vuodesta 2003 toimineena olen saanut auttaa tuhansia asiakkaitani löytämään uuden kodin ja edellisen kotinsa turvallisesti oikeaan hintaan. Olen niin vanhojen kuin uusien asiakkaideni palveluksessa nyt Kotikatulaisena ja ammattitaitoni ja laaja verkostoni on käytössäsi.
Pirauta niin sovitaan tapaaminen.

Pentti Koskinen

Kotikatu LKV I Prohomes & Estates Oy

Yrittäjä, LKV, LVV. Service also in English!

050 500 1535


pentti.koskinen@kotikatulkv.fi
Kuka on Pentti Koskinen? “Olen 35-vuotias LKV-pätevyyden omaava sekä KIAT-tutkinnon suorittanut myynnin moniosaaja.
Työnteon olen aloittanut jo nuorena ja kokemusta onkin kertynyt niin asiakaspalvelu-, koulutus- että esimiestehtävistä etenkin myyntityön parista. Tyytyväiset asiakkaat ja onnistuneet kaupat kertovat minusta kiinteistönvälittäjänä enemmän kuin tuhat sanaa. Olen tehnyt kauppaa kerrostaloyksiöistä kokonaisiin rivitaloyhtiöihin, maalaistaloista kantakaupungin arvokiinteistöihin ja kaikkea siltä väliltä. Pääsääntöisesti työskentelen pk-seudulla, mutta saan toimistoni liikkumaan kohteiden mukaan.“

Vesa Viitanen

Kotikatu LKV I Pro Residence Oy

Yrittäjä, LKV, LVV. Service also in English!

050 380 3883


vesa.viitanen@kotikatulkv.fi
Tervetuloa asiakkaakseni. Olen yrittäjänä tottunut laittamaan itseni likoon asiakkaideni eteen. Tehdään hyvät ja turvalliset asuntokaupat.

Marko Nevalainen

Kotikatu LKV I Pro Kotivälitys Oy

LKV, LVV, MMM / M Sc. (For.) Service also in English!

050 472 9020


marko.nevalainen@kotikatulkv.fi
Omaan pitkä kokemuksen kiinteistönvälitysalalla, josta osan yrittäjänä. Olen kattavan alan koulutuksen lisäksi saanut kokemusta erittäin monipuolisesti erilaisten kiinteistöjen ja huoneistojen myynnistä. Metsä-alan korkeakoulututkinto antaa minulle myös maa- ja metsätilojen myyntiin ja arviointiin ammatillisen vahvuuden.

Pekka Keskitalo

Kotikatu LKV I Pro Comp Lkv Oy

LKV, LVV, KiAT, Julkinen kaupanvahvistaja. Service also in English.

050 512 8227


pekka.keskitalo@kotikatulkv.fi
Olen toiminut myynnin parissa koko elämäni ja kiinteistönvälitysalalla vuodesta 1996 lähtien. Omaankin erittäin vahvan kokemuksen aina pienistä osakehuoneistoista kiinteistönjalostukseen saakka, eikä suurienkaan maa-alueiden välitystyö ole minulle vierasta. Pääsääntöisesti olen keskittynyt rivi- ja paritalohuoneistoihin, sekä tontteihin ja asuinkiinteistöihin. Luontainen toimialueeni on pk-seutu. Kokemusta alalta olen kerännyt urani aikana mm. kiinteistön jalostukseen keskittyneissä yrityksissä, sekä yhdessä maamme suurimmista välitysketjuista, jossa toimin myynnin- ja myynnin johdon parissa.

Tule käymään Helsingin Laivalahden Puistotiellä, soita tai laita viestiä.

Jaa sivu tutuillesi tästä:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin