Kotikatu Kotka

Henkilökuntamme

Tervetuloa Kotkansaarelle!

Löydät kirkon kupeesta Kotikadun sympaattisen kivijalka-toimiston. Meille on helppo tulla ja parkkipaikkoja on hyvin kadun varrella.

Kahvipannu on aina kuumana, joten tule juttelemaan kanssamme. Olemme apunasi olit sitten myymässä, vaihtamassa, tai tarvitset vaikka perunkirjoitukseen tai lainan vakuuteen arvion. Olemme myös vuokravälittäjiä, joten jos harkitset asuntosi vuokrausta, niin käänny puoleemme.

Kotikatu Kotka

Jyrki Matilainen

Pro Kotivälitys Oy LKV I Kiinteistönvälittäjä, LKV

Service also in English!

044 302 6627


jyrki.matilainen@kotikatulkv.fi
Alalle vuonna 2002 tulleena olen huomannut missä kykyni ja taitoni ovat parhaassa käytössä. Satojen onnistuneiden kauppojen ja vanhojen tyytyväisten asiakkaiden luottamus ovat takeena kodinvaihdossasi. Kykyä ja tahtoa löytyy haastavienkin myyntikohteiden välittämiseen ja periksi en anna vaikka myynti hieman aikaa ottaisikin. Tavoitteena aina tyytyväinen myyjä ja ostaja parhaaseen hintaan.

Markku Heinonen

Yrittäjä, LKV

040 547 9962


markku.heinonen@kotikatulkv.fi
Minulla on vankkaa kokemusta parinkymmenen vuoden kokemuksella välitysalalta. Olen ehtinyt jo muutaman talonkin rakentaa ja rakennuttaa, joten tietämystä löytyy pientaloista. Myös suurempien uudiskohteiden myynnistä minulla on vahvaa näyttöä ja lisäksi onnistuu kaikkien niin pienten kuin suurtenkin kotien ja liikehuoneistojen myynti ammattitaidolla. Yrittäjänä olen toiminut aiemmin Kiinteistömaailma-ketjussa.

Minna Silvo

Prosilvo Houses Oy LKV I Kiinteistönvälittäjä, LKV

044 0111 862


minna.silvo@kotikatulkv.fi
Hoiva-alan taustan omaavana äitinä osaan asettua toisten asemaan. Kodin myyminen on muutakin kuin tilan ja osoitteen kauppaamista, sillä siihen liittyy tunneta, muistoja, kokemuksia niin hyvässä kuin pahassakin ja ennen kaikkea unelmia. Tavoitteeni on tyytyväinen myyjä mutta yhtä tärkeänä pidän sitä, että ostaja kokee tehneensä hyvät kaupat. Tehdään kodinvaihdostasi tyytyväisten ihmisten kauppa!

Pentti Koskinen

Prohomes & Estates Oy LKV I Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Service also in English!

050 500 1535


pentti.koskinen@kotikatulkv.fi
Kuka on Pentti Koskinen? “Olen 35-vuotias LKV-pätevyyden omaava sekä KIAT-tutkinnon suorittanut myynnin moniosaaja.
Työnteon olen aloittanut jo nuorena ja kokemusta onkin kertynyt niin asiakaspalvelu-, koulutus- että esimiestehtävistä etenkin myyntityön parista.

Tyytyväiset asiakkaat ja onnistuneet kaupat kertovat minusta kiinteistönvälittäjänä enemmän kuin tuhat sanaa. Olen tehnyt kauppaa kerrostaloyksiöistä kokonaisiin rivitaloyhtiöihin, maalaistaloista kantakaupungin arvokiinteistöihin ja kaikkea siltä väliltä. Pääsääntöisesti työskentelen pk-seudulla, mutta saan toimistoni liikkumaan kohteiden mukaan.“

Anne Hannula

Myyntiassistentti


044 0210 751


anne.hannula@kotikatulkv.fi
Entisenä yrittäjänä olen oppinut että luottamus asiakkaan kanssa on kaikkein tärkeintä. Elämän kokemus ja luja tahto auttavat myös asunnonvaihdon onnistumisessa, ja olen täysillä mukana auttamassa sinua sen onnistumisessa.

Timo Ruotsalainen

Provetor Oy LKV I Kiinteistönvälittäjä, LKV

Service also in English!

040 743 8017


timo.ruotsalainen@kotikatulkv.fi
Myynnin ja ihmistuntemuksen syvästi tuntevana olen myyjän edustajana peräänantamaton, sinnikäs mutta myös kohtelias ja empatiakykyinen. Olen urallani aina menestynyt kuuntelutaidoillani ja kyvylläni asettua toisen asemaan.

Kotiasi myisin kuin omaani, eiköhän laiteta toimeksi.

Leena Pakarinen

Pro Kotivälitys Oy LKV I Myyntineuvottelija, KiAT Trainee

050 356 9287


leena.pakarinen@kotikatulkv.fi
Kahden lapsen äitinä tiedän mitä toimivalta kodilta edellytetään. Aikaisempi työurani hoitoalalta ja yrittäjänä on antanut minulle näkemystä ja kokemusta, jota kiinteistönvälitysalalla pystyn hyödyntämään asiakkaideni eduksi. Itselleni olen jo unelmieni kodin löytänyt, joten olen mielelläni avuksi sinun unelmiesi kodin hankinnassa.

Tule käymään Kotkan Vuorelankulmassa, soita tai laita viestiä.

Jaa sivu tutuillesi tästä:
Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn