Kotikatu Kotka

Henkilökuntamme

Kotikatu LKV toimii aktiivisesti Kotkassa, joka on toinen päätoimialueemme.

Moottoritieyhteyden ansiosta Kotka on saavutettavissa toimistoltamme samassa ajassa kuin Länsi-Uudenmaan ja Espoon läntiset alueet. Meillä on myös välittäjiä alueella, joten saat saman laadukkaan ja aktiivisen myyntipanoksemme, kuin PK-seudun asiakkaamme.

Olemme apunasi olit sitten myymässä, vaihtamassa, tai tarvitset vaikka perunkirjoitukseen tai lainan vakuuteen arvion. Olemme myös vuokravälittäjiä, joten jos harkitset asuntosi vuokrausta, niin käänny puoleemme.

Kotikatu Kotka

Minna Silvo

Prosilvo Houses Oy LKV I Kiinteistönvälittäjä, LKV

044 0111 862


minna.silvo@kotikatulkv.fi
Hoiva-alan taustan omaavana äitinä osaan asettua toisten asemaan. Kodin myyminen on muutakin kuin tilan ja osoitteen kauppaamista, sillä siihen liittyy tunneta, muistoja, kokemuksia niin hyvässä kuin pahassakin ja ennen kaikkea unelmia. Tavoitteeni on tyytyväinen myyjä mutta yhtä tärkeänä pidän sitä, että ostaja kokee tehneensä hyvät kaupat. Tehdään kodinvaihdostasi tyytyväisten ihmisten kauppa!

Anne Hannula

Prosilvo Houses Oy LKV I Myyntiassistentti

044 0210 751


anne.hannula@kotikatulkv.fi
Entisenä yrittäjänä olen oppinut että luottamus asiakkaan kanssa on kaikkein tärkeintä. Elämän kokemus ja luja tahto auttavat myös asunnonvaihdon onnistumisessa, ja olen täysillä mukana auttamassa sinua sen onnistumisessa.

Pentti Koskinen

Prohomes & Estates Oy LKV I Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Service also in English!

050 500 1535


pentti.koskinen@kotikatulkv.fi
Kuka on Pentti Koskinen? “Olen 35-vuotias LKV-pätevyyden omaava sekä KIAT-tutkinnon suorittanut myynnin moniosaaja.
Työnteon olen aloittanut jo nuorena ja kokemusta onkin kertynyt niin asiakaspalvelu-, koulutus- että esimiestehtävistä etenkin myyntityön parista.

Tyytyväiset asiakkaat ja onnistuneet kaupat kertovat minusta kiinteistönvälittäjänä enemmän kuin tuhat sanaa. Olen tehnyt kauppaa kerrostaloyksiöistä kokonaisiin rivitaloyhtiöihin, maalaistaloista kantakaupungin arvokiinteistöihin ja kaikkea siltä väliltä. Pääsääntöisesti työskentelen pk-seudulla, mutta saan toimistoni liikkumaan kohteiden mukaan.“

Timo Ruotsalainen

Dooligo Oy LKV I Kiinteistönvälittäjä, LKV

Service also in English!

040 743 8017


timo.ruotsalainen@kotikatulkv.fi
Myynnin ja ihmistuntemuksen syvästi tuntevana olen myyjän edustajana peräänantamaton, sinnikäs mutta myös kohtelias ja empatiakykyinen. Olen urallani aina menestynyt kuuntelutaidoillani ja kyvylläni asettua toisen asemaan.

Kotiasi myisin kuin omaani, eiköhän laiteta toimeksi.

Jyrki Matilainen

Pro Kotivälitys Oy LKV I Kiinteistönvälittäjä, LKV

Service also in English!

044 302 6627


jyrki.matilainen@kotikatulkv.fi
Alalle vuonna 2002 tulleena olen huomannut missä kykyni ja taitoni ovat parhaassa käytössä. Satojen onnistuneiden kauppojen ja vanhojen tyytyväisten asiakkaiden luottamus ovat takeena kodinvaihdossasi. Kykyä ja tahtoa löytyy haastavienkin myyntikohteiden välittämiseen ja periksi en anna vaikka myynti hieman aikaa ottaisikin. Tavoitteena aina tyytyväinen myyjä ja ostaja parhaaseen hintaan.

Markku Heinonen

Pro Comp Lkv Oy I Kiinteistönvälittäjä, LKV

040 547 9962


markku.heinonen@kotikatulkv.fi
Minulla on vankkaa kokemusta parinkymmenen vuoden kokemuksella välitysalalta. Olen ehtinyt jo muutaman talonkin rakentaa ja rakennuttaa, joten tietämystä löytyy pientaloista. Myös suurempien uudiskohteiden myynnistä minulla on vahvaa näyttöä ja lisäksi onnistuu kaikkien niin pienten kuin suurtenkin kotien ja liikehuoneistojen myynti ammattitaidolla. Yrittäjänä olen toiminut aiemmin Kiinteistömaailma-ketjussa.

Pekka Keskitalo

Pro Comp Lkv Oy I Kiinteistönvälittäjä, LKV

LKV, LVV, KiAT, Julkinen kaupanvahvistaja

050 5128227


pekka.keskitalo@kotikatulkv.fi
Olen toiminut myynnin parissa koko elämäni ja kiinteistönvälitysalalla vuodesta 1996 lähtien. Omaankin erittäin vahvan kokemuksen aina pienistä osakehuoneistoista kiinteistönjalostukseen saakka, eikä suurienkaan maa-alueiden välitystyö ole minulle vierasta. Pääsääntöisesti olen keskittynyt rivi- ja paritalohuoneistoihin, sekä tontteihin ja asuinkiinteistöihin. Luontainen toimialueeni on pk-seutu. Kokemusta alalta olen kerännyt urani aikana mm. kiinteistön jalostukseen keskittyneissä yrityksissä, sekä yhdessä maamme suurimmista välitysketjuista, jossa toimin myynnin- ja myynnin johdon parissa.

Soita tai laita viestiä, olipa vuorokauden aika mikä tahansa. Kotikatu LKV palvelee Kotkassakin 24/7!

Jaa sivu tutuillesi tästä:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin