Kotikatu LKV on nyt itsenäisten välitysliikkeiden ketju

Helmikuun 2018 alusta alkaen Kotikatu LKV Oy ei toimi välitysliikkeenä, vaan välitysketjuyrityksenä.

Kaikki välittäjämme ovat joko itsenäisiä Aluehallintoviraston välitysliikerekisteriin rekisteröityjä kiinteistönvälitysyrityksiä, tai jonkun Kotikatu LKV brändin alla toimivan yrittäjän työntekijöitä.

Haemme uudella toimintamallilla tehokkuutta ja kustannuskilpailukykyä kiristyvällä asunnonvälitysmarkkinalla. Uudella toimintamallilla voimme tarjota sinulle asunnonvaihtajana edullisempia välityspalveluita laadusta tinkimättä.

Toivotamme tervetulleeksi ketjuumme myös uusia yrittäjiä. Toiminamallimme on vastaava kuin kilpailijoillamme kuten ReMax, Huom! ja 8. Päivä, mutta huomattavasti edullisemmilla ehdoilla yrittäjälle. Emme peri franchise-maksua lainkaan, ja pöytämaksumme on alan edullisin.

 

Jyrki Matilainen

Kotikatu LKV Oy hallituksen puheejnjohtaja

Pro Kotivälitys Oy LKV, Yrittäjä, LKV