Ostotarjous

Tee ostotarjous vaivattomasti tällä lomakkeella haluamastasi kohteesta.

Kiinteistönvälittäjämme on sinuun yhteydessä sen jälkeen, kun olet täyttänyt ja lähettänyt tämän ostotarjouslomakkeen. Kiinteistönvälittäjä varmistaa vielä kanssasi ostotarjouksen tiedot. Ostotarjouslomakkeen lopussa on muuta huomioitavaa kenttä, johon voit täydentää halutessasi vapaamuotoisesti ostotarjouksen tietoja.

Tarjoudun / tarjoudumme ostamaan alla mainitun kohteen jäljempänä mainituin ehdoin. Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia kenttiä.

Kohde

Ehdot

Kaupan ehdot

Mikäli tarjouksen kohteena on asunto-osake, tarjottu kauppahinta on kokonaishinta eli ns. velaton hinta, joka sisältää mahdollisen huoneistokohtaisen yhtiölainaosuuden.

Maksuaikataulu ja maksutapa

Käteiskauppa. Kauppahinta maksetaan kokonaisuudessaan kaupantekotilaisuudessaMaksuehtoinen kauppa

Omistusoikeus siirtyy ja osakekirja luovutetaan siirtomerkinnöin varustettuna tai kiinteistön osalta panttikirjat luovutetaan lainoittamattomina kauppahinnan tultua kokonaisuudessaan maksetuksi.

Yhtiövastikkeesta ja yhtiölle suoritettavista maksuista tai kiinteistöön kohdistuvista maksuista vastaa ostaja

omistusoikeuden siirtymisestä alkaenhallintaoikeuden siirtymisestä alkaen

Kaupan edellytyksenä on

Jos edellä mainitussa ilmenee asunnon ikä ja vastaavat seikat huomioon ottaen sellaisia merkittäviä vikoja tai puutteellisuuksia, joista ostaja ei ole aiemmin ollut tietoinen, on ostajalla oikeus vetäytyä kaupasta ilman seuraamuksia.

Vakiokorvaus

Mikäli ostotarjouksen tekijä kieltäytyy tekemästä lopullista kauppaa myyjän hyväksyttyä tarjouksen, tarjouksen tekijä sitoutuu maksamaan myyjälle vakiokorvauksena (€):

Vakiokorvauksen suuruus voi olla asunto-osakkeissa enintään 4 % tarjotusta kauppahinnasta ja kiinteistöissä enintään 10 % tarjotusta kauppahinnasta. Mikäli myyjä kieltäytyy tekemästä hyväksymänsä tarjouksen mukaista kauppaa, myyjä sitoutuu maksamaan ostotarjouksen tekijälle vastaavan vakiokorvauksen. Vakiokorvauksen määrä on korvauksen yläraja, joten osapuolilla ei ole oikeutta saada korvausta todellisesta vahingosta, vaikka se olisi vakiokorvausta suurempi. Kiinteistökaupan osalta vakiokorvauksen sitovuus edellyttää kaupanvahvistajan vahvistamaa ostotarjousta.

Olen lukenut ja ymmärtänyt vakiokorvauksen merkityksen
EiKyllä

Suoritan / suoritamme varainsiirtoveron kaupantekotilaisuudessa, kun kyseessä on osakehuoneiston kauppa
EiKyllä

Tarjouksen tekijän yhteystiedot

Asuntoa myyvä kiinteistönvälittäjämme ottaa teihin yhteyttä tarjouksen saatuaan viimeistään seuraavana arkipäivänä varmentaakseen ostotarjouksen, jonka jälkeen siitä tulee lopullisesti tarjoajaa sitova. Tarjous tulee lopullisesti osapuolia sitovaksi myyjän hyväksyttyä sen.

Ota yhteyttä, autamme aina mielellämme

Jaa sivu tutuillesi tästä:
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin