Ostotarjous

Tee ostotarjous vaivattomasti tällä lomakkeella haluamastasi kohteesta.

Kiinteistönvälittäjämme on sinuun yhteydessä sen jälkeen, kun olet täyttänyt ja lähettänyt tämän ostotarjouslomakkeen. Kiinteistönvälittäjä varmistaa vielä kanssasi ostotarjouksen tiedot. Ostotarjouslomakkeen lopussa on muuta huomioitavaa kenttä, johon voit täydentää halutessasi vapaamuotoisesti ostotarjouksen tietoja.

Tarjoudun / tarjoudumme ostamaan alla mainitun kohteen jäljempänä mainituin ehdoin. Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia kenttiä.

  Kohde

  Ehdot

  Kaupan ehdot

  Mikäli tarjouksen kohteena on asunto-osake, tarjottu kauppahinta on kokonaishinta eli ns. velaton hinta, joka sisältää mahdollisen huoneistokohtaisen yhtiölainaosuuden.

  Maksuaikataulu ja maksutapa

  Käteiskauppa. Kauppahinta maksetaan kokonaisuudessaan kaupantekotilaisuudessaMaksuehtoinen kauppa

  Omistusoikeus siirtyy ja osakekirja luovutetaan siirtomerkinnöin varustettuna tai kiinteistön osalta panttikirjat luovutetaan lainoittamattomina kauppahinnan tultua kokonaisuudessaan maksetuksi.

  Yhtiövastikkeesta ja yhtiölle suoritettavista maksuista tai kiinteistöön kohdistuvista maksuista vastaa ostaja

  omistusoikeuden siirtymisestä alkaenhallintaoikeuden siirtymisestä alkaen

  Kaupan edellytyksenä on

  Jos edellä mainitussa ilmenee asunnon ikä ja vastaavat seikat huomioon ottaen sellaisia merkittäviä vikoja tai puutteellisuuksia, joista ostaja ei ole aiemmin ollut tietoinen, on ostajalla oikeus vetäytyä kaupasta ilman seuraamuksia.

  Vakiokorvaus

  Mikäli ostotarjouksen tekijä kieltäytyy tekemästä lopullista kauppaa myyjän hyväksyttyä tarjouksen, tarjouksen tekijä sitoutuu maksamaan myyjälle vakiokorvauksena (€):

  Vakiokorvauksen suuruus voi olla asunto-osakkeissa enintään 4 % tarjotusta kauppahinnasta ja kiinteistöissä enintään 10 % tarjotusta kauppahinnasta. Mikäli myyjä kieltäytyy tekemästä hyväksymänsä tarjouksen mukaista kauppaa, myyjä sitoutuu maksamaan ostotarjouksen tekijälle vastaavan vakiokorvauksen. Vakiokorvauksen määrä on korvauksen yläraja, joten osapuolilla ei ole oikeutta saada korvausta todellisesta vahingosta, vaikka se olisi vakiokorvausta suurempi. Kiinteistökaupan osalta vakiokorvauksen sitovuus edellyttää kaupanvahvistajan vahvistamaa ostotarjousta.

  Olen lukenut ja ymmärtänyt vakiokorvauksen merkityksen
  EiKyllä

  Suoritan / suoritamme varainsiirtoveron kaupantekotilaisuudessa, kun kyseessä on osakehuoneiston kauppa
  EiKyllä

  Tarjouksen tekijän yhteystiedot

  Asuntoa myyvä kiinteistönvälittäjämme ottaa teihin yhteyttä tarjouksen saatuaan viimeistään seuraavana arkipäivänä varmentaakseen ostotarjouksen, jonka jälkeen siitä tulee lopullisesti tarjoajaa sitova. Tarjous tulee lopullisesti osapuolia sitovaksi myyjän hyväksyttyä sen.

  Ota yhteyttä, autamme aina mielellämme